MARTINI Rosso — це перший вермут компанії Martini. До кінця XIX ст. він також залишався єдиним різновидом вермутів. Для виробництва MARTINI Rosso спочатку виготовляють солодкий білий вермут, у який потім додають різні інгредієнти трав для набуття кольору й посилення запаху. Темно-бурштиновий колір напою надає карамель. КОЛІР: темно-бурштиновий. СМАК: традиційний — терпкий і гіркий. АРОМАТ: вермут має насичений аромат.
Температура зберігання: від -4°C до 27°C; Термін придатності: не обмежений; Умови зберігання: Зберігати при відносній вологості повітря не більше ніж 85% у сухому, затемненому, прохолодному місці. Не дозволено потрапляння прямих сонячних променів.; Склад: Вино виноградне біле, цукор, спирт етиловий ректифікований, натуральні добавки (настої ароматичних рослин, основні: полин гіркий, кора дуба, коріандр, хміль, материнка звичайна, чабер гірський), цукровий колер ІІ карамель Е150b. Містить сульфіти.; Виробник: Мартіні&Россі С.п.A; Країна виробницта: Італія