Підприємство «Національна Горілчана Компанія» пропонує увазі споживачів унікальну горілку під торговою маркою «Перепілка». Вона створюється з використанням перепелиних яєць - надзвичайно корисного продукту, відомого своїми лікувальними ефектами. Пріоритетом для підприємства є висока якість продукції, що випускається і збереження біологічної цінності корисних компонентів, що входять до її складу.
Горілка «Перепілка» Карпатська проводиться з використанням яєць карпатських перепелів. Така технологія дозволяє домогтися очищеного і пом`якшеного смаку, роблячи продукт надзвичайно питким. Горілку рекомендують вживати охолодженою. Міцність напою становить 40 відсотків. «Перепілка» Карпатська представлена в унікальній скляній пляшці об`ємом 0.5 л.