Над рецептом MARTINI Extra Dry працювали 10 років (з 1890 по 1900 рр.), що свідчить про кількість елементів у складі — їх понад 30. Низький відсоток цукру (2,8% замість звичайних 16%) і високий вміст алкоголю (18% замість звичайних 15%) робить його ідеальною основою для коктейлів. Здебільшого цьому виду MARTINI віддають перевагу любителі сухих вин. КОЛІР: солом`яний. СМАК: сухий, але не гіркий. АРОМАТ: вермут із найвираженішим (порівняно з Rosso) ароматом, у якому виразно відчутні нотки малини, лимона, а також легкий відтінок ірису.
Температура зберігання: від -4°C до 27°C; Термін придатності: не обмежений; Умови зберігання: Зберігати при відносній вологості повітря не більше ніж 85% у сухому, затемненому, прохолодному місці. Не дозволено потрапляння прямих сонячних променів.; Склад: Вино виноградне біле, спирт етиловий ректифікований, натуральні добавки (настої ароматичних рослин, основні: полин гіркий, кора дуба, настої цитрусові, коріандр, ірис, малина, троянда ефіромаслична), цукор. Містить сульфіти.; Виробник: Мартіні&Россі С.п.A; Країна виробницта: Італія