Пиво безалкогольне


Безалкогольне пиво – тверезе рішення

Легке й безалкогольне, що нагадує на смак приємний смак пива, з одним нюансом – мінімальною кількістю алкоголю. Вміст спирту в такому напої коливається від 0 до 1 %. Купити безалкогольне пиво зручно на сайті інтернет-гіпермаркету FOZZY. У нас широкий асортимент смачних напоїв, доступних для кожного.

Історія появи безалкогольного пива

Появу безалкогольного пива пов’язують із прийняттям сухого закону в США. Цей закон повністю виключав продаж напоїв із вмістом спирту більш ніж 1,2 %, що посприяло поширенню нелегального виробництва й торгівлі.

Для утримання свого бізнесу на плаву, добропорядні підприємці почали випуск безалкогольного пива. Витрати на виробництво значно зросли, але поціновувачі не могли відмовити собі в напої хоча б трохи наближеному до оригіналу.

Поступово сухий закон скасували, і він втратив свою силу. Але напій широко поширився у водіїв автомобілів, що шанують правила та не сідають напідпитку за кермо. До них також приєдналися люди, що не вживають алкоголь, але люблять та поважають пиво.

У виготовленні напою використовують воду, хміль, патоку мальтози, пшеничний або ячмінний солод і етиловий спирт. Для отримання цікавого смаку в безалкогольне пиво можуть додавати сиропи з вмістом фруктози. Кількість цукру в такому разі приблизно 6 г на 1 л.

В отриманому пиві присутні вітаміни групи В, калій, магній та інші.

Технологія й методи приготування

Для виготовлення напою без вмісту алкоголю виробники використовують такі методи:

Переривання бродіння. На початковому етапі в сусло додають дріжджі, які доводять до вмісту в ньому алкоголю 0,5 %. Після чого одним зі способів бродіння зупиняють:

  • Пастеризація – під час нагрівання дріжджі гинуть, і процес переривається.
  • Фільтрація дріжджів – масу пропускають через фільтри, які затримують дріжджі.
  • Охолодження – температуру дріжджів опускають до 0 ℃.

Нагрівання та випаровування спирту. Після закінчення процесу бродіння сусло нагрівають, і коли температура досягне 87 ℃, спирт випаровується. При такому методі смак пива може значно відрізнятися від класичного.

Сучасна технологія. Такий метод називається мембранним. Суть полягає в тому, що напій пропускають через дрібні полімерні фільтри у два способи. Смак пива при цьому ідентичний з оригінальним.

Види пива і вміст алкоголю

У Європейському Союзі та США безалкогольними вважаються напої з вмістом алкоголю, що не перевищують позначку 0,5 %. Такі напої навіть дозволені для продажу неповнолітнім. Розглянемо ці групи:

  • alcohol-free/no alcohol – повна відсутність алкоголю, або допустимий вміст до 0,5 %;
  • dealcoholised – напої, з яких алкоголь був видалений, від 0 до 0,5 %;
  • low-alcohol – вміст алкоголю до 1,2 %.

Безалкогольне пиво в Києві

Хочете побалувати себе прохолодним пивом нульовкою і не сп’яніти? Інтернет-магазин FOZZY допоможе визначитися з вибором, завдяки своєму широкому асортименту популярних і смачних напоїв. Доступна ціна безалкогольного пива для наших покупців. Замовляйте онлайн і вибирайте зручний спосіб доставки – FOZZY доставляє продукти по всій Україні!

Характеристики товару

Акційні пропозиції

Пастеризація

OG, %

4 % - 13 %

Міцність, %

Безалкогольное

Матеріал упаковки

Кількість в упаковці, шт.