Вина білі


Білі столові вина

Напій білого кольору значно легше засвоюється організмом ніж вина червоних сортів, а у разі розведенням водою чудово справляється з угамуванням спраги. Крім цього, вино має антисептичну дію. Балуючи себе напоєм із хорошого білого вина ми підживлюємо себе корисними мікроелементами та відсутніми недостатніми вітамінами.

Замовити біле вино з доставкою додому допоможе наш інтернет-гіпермаркет FOZZY. У наших каталогах зібрано широкий асортимент різних вин для наших покупців.

Історія світлого вина

У створенні напою значну роль зіграли греки. На великих святах і бенкетах у той час вино було урочистим напоєм на столах. У Стародавній Греції дуже любили ласувати напоєм, тому там же придумали спосіб продовження зберігання. Вино було доступно всім верствам населення, його пили всі – таі багатії, таі раби, також само віоно приносивлося в дар богам.

У Стародавньому Єгипті, на відміну від греків, напій вважався божественно-недоступним, так що навіть фФараону заборонялося пити вино. Єгиптяни зберігали та передавали з покоління в покоління цінні записи рецептів приготування вина, яких налічувалося понад два десятки.

Технологія виробництва

Є  суворі принципи, яких дотримуються на етапі виробництва:

  • під час отримання винних матеріалів повністю обмежується кисень, контролюється температура;
  • у вино додається спеціальний діоксид сірки, для відновлення. Проводять повне відстоювання сусла від важких металів.

Під час виробництва підбираються певні сорти виноградних плодів для їх подальшої обробки. Виноград проходить через спеціальні дробарки, для відділення непотрібної м’якоті та кісточок, щоб уникнути їх перетирання. Наступний етап – це відправка сусла під прес і подальше змішування із соком, отриманим після першого тискудавлення плодів.

Далі відбувається відстоювання переробленої сировини протягом доби за температуроюи 10 ° C. У разі відправлення отриманої маси на бродіння в неї додають 2 % дріжджів. Післяо закінченняю бродіння вино очищають від осаду йі направляють на повторне бродіння в інших місткємностях.

Як пити біле вино?

Перед подачею біле вино попередньо охолоджують до температури 10-12 ° C. Якщо ви влаштовуєте дегустацію різних сортів вина – біле подається першим, оскільки воно має легкий смак.

Обирайте посуд, який максимально надасть розкритиє аромат вина, класичним варіантом залишається келих «Шардоне». Досвідчені дегустатори рекомендують не мити келих після того, як напій у ньому закінчився, оскільки краплі води можуть вплинути на смак наступного вина.

Візьміть келих у руку, оцініть прозорість. Потім вдихніть аромат, спробуйте вловити всеі нотки спецій, якщо вони є ву складі. Повільний обережний ковток залишить приємний посмак.

Вдалою закускою до молодого вина стануть сир, горіхи, солоний крекер. Якщо ви подаєте витриманий напій, понадайте на закуску гостям морепродукти та делікатеси з м’яса, вони залишаться в захваті. Фрукти будуть універсальним доповненням до будь-яких винам.

Столові вина не прийнято заведено розбавляти ніякими напоями, запасіться чистою питною водою, це допоможе запобігти швидкому алкогольнеому сп’янінняю.

Де замовити якісне біле вино в Києві?

Купити біле вино за недорогою ціною можна в нашому інтернет-магазині FOZZY.

Для наших покупців ми зібрали великий вибір хорошого вина. Вибирайте зручний спосіб доставки, таі ми привеземо замовлення до ваших дверей. Ми швидко іта дбайливо доставляємо товари по всій Україні. Купуйте продукти єдоступно разом з FOZZY!

Характеристики товарів

Акційні пропозиції

Бренд

Показати всі Сховати

Колір

Регіон

Показати всі Сховати

Сорт винограду

Показати всі Сховати

Подарункова упаковка