Сирокопчені ковбаси


Доставка сирокопченої ковбаси у Києві

Ковбаса сирокопчена – це делікатесний м'ясний продукт. Раніше її купували лише до святкового столу, але зараз будь-яка людина може замовити цю ковбасу, приготувати з нею різноманітні страви, зробити бутерброди.

Замовити сирокопчену ковбасу вищої якості можна в інтернет-гіпермаркеті FOZZY. Тут ви знайдете великий асортимент м'ясних виробів та необхідних товарів за доступною ціною.

Сирокопчені ковбаси: склад та види 

Сирокопчена ковбаса відрізняється від інших подібних м'ясних продуктів тим, що має досить складну процедуру виробництва. М'ясо в цьому випадку не потребує термічної обробки.

Холодне копчення проводять за температури від 15 до 25 градусів, після чого з м'яса витягують зайву вологу. Період дозрівання ковбас триває близько місяця.

До складу сирокопченої ковбаси входять:

  • м'ясо (курка, яловичина, свинина, телятина),
  • сало,
  • спеції,
  • сіль.

Копчена ковбаса дуже поживна, у ній багато корисних речовин, тому що для приготування використовують якісне м'ясо вищого ґатунку. Продукт має високий вміст білка та жиру, при цьому практично не містить вуглеводів.

Для виробництва використовується лише м'ясо зрілих тварин, тому що в ньому менше вологи.

Ціна на сирокопчену ковбасу завжди була вищою, ніж на інші види. Це пояснюється високою якістю, смаковими властивостями та тривалим терміном придатності виробу. Зазвичай вартість залежить від того, які компоненти використовують у складі.

Найбільш затребуваними сортами такої ковбаски є:

  • «Московська», 
  • «Зерниста», 
  • «Любительська». 

 

Будь-яка сирокопчена ковбаса обов'язково високої якості (сорту), винятком може бути «Любительська».

На що варто звернути увагу вибираючи ковбаски? 

Як визначити якість продукту зовні?

Паличка ковбаски має бути сухою та щільною. Якщо на поверхні ви помітили зайву вологу, таку ковбасу краще не подавати на стіл.

Якщо поверхня упаковки пошкоджена, не варто купувати такий продукт.

Але недостатньо вивчити продукт лише зовні, необхідно взяти паличку до рук і трохи пом'яти. Якщо вона пружна, її можна сміливо купувати, м'якість вказує на те, що виробник поспішив та не досушив виріб.

Оболонка якісного виробу щільно прилягає до нього.

Якщо з часом оболонка висохла і зморщилася, не турбуйтеся та не поспішайте викидати. У даному випадку це тільки плюс і означає, що у виробництві дотримувалися всі технологічні етапи.

Також можна визначити з якого м'яса ковбаска за кольором. 

Яскраво-червоний розріз вказує на те, що ковбаса зроблена зі свинини. Якщо відтінок темний чи тьмяний, перед вами продукт із яловичини. Зазвичай у розрізі можна знайти невеликі краплі жиру. Це хороша ознака того, що продукт вищої якості.

Продукт має безліч корисних властивостей завдяки технології виробництва.

Він багатий на вітаміни групи В, РР і низку мікроелементів – залізо, натрій, магній і кальцій. Сирокопчені вироби можна зберігати в холодильнику до 4 місяців.

Де придбати сирокопчену ковбасу з доставкою додому?

В інтернет-гіпермаркеті FOZZY можна зручно та недорого придбати якісну сирокопчену ковбасу вищої якості. Всі продукти представлені у великому онлайн-каталозі, де ви можете вибрати потрібний асортимент товарів. Ми щодня доставляємо замовлення по всій Україні.

Ми використовуємо файли сookie, щоб ви отримували персоналізований контент.