Сиров`ялені ковбаси


Сиров’ялена ковбаса – вдала закуска до застілля

Ковбаси сиров’ялені є одним із якісних та натуральних м’ясних продуктів. У результаті тривалого сушіння й без копчення їх виготовляють із найякісніших сортів м’яса. До складу цього продукту входять спеції, які ще більше збагачують кінцевий смак.

Замовити сиров’ялену ковбасу з доставкою зручно на сайті інтернет-гіпермаркету FOZZY. Ми пропонуємо широкий асортимент смачної ковбаси з м’яса. У нас хороша ціна на сиров’ялену ковбасу та швидка доставка необхідних продуктів додому.

Як вибрати сиров’ялену ковбасу?

При виборі цього продукту враховуйте такі нюанси:

  • Хороша ковбаса не має сильного та різкого запаху. Продукти із сильним ароматом можуть містити ароматизатори.
  • Якщо поверх виробу є білий наліт (але немає цвілі), це означає, що перед вами якісний продукт. Так на ковбасці проявляється сіль.
  • Чим більше у виробі яловичини чи конини, тим темніший його колір.
  • При покупці ковбаси слідкуйте за цятками жиру, вони повинні бути білого кольору.
  • Зверніть увагу на оболонку. Бажано, щоб вона була натуральною, наприклад, з целюлози або колагену.
  • Глутамат натрію – це добавка, яка робить ковбаси дуже смачними та ароматними. Однак ця добавка здатна замаскувати неприємний смак та запах неякісного фаршу.
  • Наявність сої у складі ковбаси свідчить про те, що м’яса у продукті може бути мало. Якщо до складу продукту входить крохмаль, це не вирок, крохмаль – нешкідливий компонент, який є загусником фаршу.

Ковбаски сиров’ялені: технологія виробництва

Ковбаски виготовляються із високоякісної сировини, дотримуючись спеціальної технології. Завдяки цій технології продукт має тривалий термін зберігання.

Технологія виробництва таких ковбас передбачає такі етапи:

  • сировина попередньо готується;
  • м’ясо обвалюють і очищають від дрібних кісток, хрящів та плівок;
  • отриману масу солять та подрібнюють до стану фаршу;
  • оболонки наповнюють фаршем та формують батони;
  • отримані ковбаски витримують у підвішеному стані, після чого їх сушать протягом 7 діб у професійних сушарках;
  • ковбаски проходять другий етап сушіння, який триватиме довше першого – 20-30 діб.

Вироби вішають у спеціально обладнані сушильні камери, де встановлено необхідний режим сушіння. Цей продукт сушать, минаючи копчення. Температура під час сушіння контролюється та підтримується. Через певний час ковбаски необхідно переважити, і так триває, поки вони повністю не просохнуть.

Як правильно зберігати сиров’ялену продукцію?

Ковбаса сиров’ялена найкраще зберігається в холодильнику. Після того, як відкрили упаковку, оберніть виріб пергаментним папером, у такому вигляді виріб може зберігатися до 2 місяців.

Як зберігати вже нарізану ковбасу? Просто оберніть її в харчову плівку, або, якщо є така можливість, спробуйте завакуумувати. У такому вигляді вона може зберігатись до 14 днів.

Доставка сиров’яленої ковбаси в Києві

Купити сиров’ялену ковбасу, сосиски, свіже м’ясо зручно на сайті інтернет-гіпермаркету FOZZY. Ми щодня доставляємо необхідні продукти та товари для людей, які проживають у кожному місті України. Вибирайте зручний спосіб доставки та купуйте продукти доступно разом із FOZZY!

Ми використовуємо файли сookie, щоб ви отримували персоналізований контент.