Напівкопчені ковбаси


Доставка напівкопченої ковбаси у Києві

Ковбаси напівкопчені – один із найпопулярніших видів м'ясних виробів серед покупців. Основною сировиною для виробництва продукту є свинина та яловичина.

Замовити напівкопчену ковбасу з доставкою додому зручно у нашому інтернет-гіпермаркеті FOZZY. Ми пропонуємо широкий асортимент напівкопчених ковбас до вашого столу. Доставляємо продукти та необхідні товари по всій Україні щодня.

Напівкопчена ковбаса: сорт та склад

У більшості виробів вміст свинини становить 40-100%. Склад ковбасок має ряд відмінностей як у сировині, що використовується при виготовленні, так і в доданих спеціях.

Вироби бувають чотирьох сортів: вищого, I, II, III. До вищого сорту відносять полтавську, краківську, мисливські ковбаси, українську смажену та талліннську ковбасу.

Для виробництва напівкопченої ковбаси використовують м'ясо:

  • яловичини,
  • баранини та свинини,
  • шпик,
  • телятину,
  • свинячу грудинку.

На вигляд і смак напівкопчена ковбаса схожа на варену і копчену продукцію. Ці види виробів готують із фаршу, до складу якого входять м'ясо та додаткові інгредієнти. Саме м'ясо може бути різних видів.

Напівкопчені ковбасні вироби не лише смачні, але й мають низку переваг. Ковбаса в помірних кількостях прискорює обмін речовин, покращує процеси кровотворення, сприяє утворенню кісткових та м'язових тканин.

Виріб можна використовувати для приготування різних страв (наприклад, приготування солянки, піци) і просто подавати на стіл для гостей.

Технологія виготовлення напівкопченої ковбаси

Чисте м'ясо (без кісток) добре солять та подрібнюють. Посол проходить протягом кількох днів за низької позитивної температури. Потім із отриманої маси готують фарш.

Фарш наповнюють пневматичними, гідравлічними, гвинтовими та вакуумними шприцами. Повітря видаляється шляхом проколювання оболонки.

Наповнені батони (фарш в оболонці) кріпляться відповідно до прийнятого товарного знаку.

Вироби в батонах у підвішеному стані кріплять до брусків і рам, а потім направляють на осадження в прохолодне приміщення.

Подальше обсмажування проходить у спеціальних димових камерах за температури 70-100 °C. Ковбаска після обробки набуває відтінку червоного кольору.

Після обсмажування проводиться обробка парою для того, щоб ковбаса доготувалася. Іноді для цих цілей використовуються великі котли. Чим більший виріб у діаметрі, тим довше його обробляють.

Наступний етап – це охолодження та копчення за допомогою гарячого диму протягом доби.

Термін зберігання напівкопчених ковбас у підвішеному вигляді становить до 10 днів. Ковбасу в упаковці можна зберігати за температури не вище 15 °С до 6 днів і до трьох місяців за температури 7 °С.

Нарізка, упакована в полімерні матеріали, після відкриття буде придатна до вживання ще 8 діб.

Де придбати напівкопчену ковбасу?

Інтернет-гіпермаркет FOZZY – це територія вигідних покупок. Ми пропонуємо великий вибір якісної продукції для наших покупців. Оформляйте замовлення на сайті та вибирайте зручний спосіб доставки. Ми доставимо продукти до кожного міста України. А ще у нас хороша ціна на напівкопчену ковбасу. Вибирайте доступний та зручний шопінг на fozzyshop.ua.

Ми використовуємо файли сookie, щоб ви отримували персоналізований контент.