Маргарин


Маргарин для випічки — доступний аналог вершкового масла

Молочний маргарин — це виріб жирністю понад 39%. Його виготовляють на основі води з додаванням молока та олій на рослинній основі після переробки. Молочний продукт дуже схожий на вершкове масло за смаком та зовнішнім виглядом. Пачка маргарину — це справжня помічниця в господарстві, яка коштує дешевше та зберігатиметься довше.

Купити маргарин, масло та інші молочні продукти зручно на сайті інтернет-гіпермаркету FOZZY. Оформляйте замовлення на сайті та вибирайте зручний спосіб доставки. Ми доставляємо необхідні товари по всій Україні щоденно.

Історія походження та визнання молочного продукту

Маргарин був виготовлений для економії на великому виробництві, вважався гідною та доступною заміною масла. Його запатентував американський бізнесмен Генрі Бредлі наприкінці XIX століття. Але великий прорив та визнання він отримав лише 60 років тому.

Маргарин — продукт для великих галузей промисловості. Це сталося у відповідь на необхідність дешево та ситно нагодувати тисячі військових Франції, а потім і населення держав, регіонів та міст.

До того ж у минулому столітті підіймалася тема правильного збалансованого харчування. Маргарин здавався здоровим економним рішенням, не містив холестерину й добре зберігався.

Маргарини, в основному, поділяються на три типи:

  • Тверді. У такому вигляді виріб випускають брусками та використовують для приготування випічки.
  • М’які. Структура, що не твердне, хороша для бутербродів, а також у кондитерській промисловості.
  • Рідкі. Рідкісний товар на полицях — їх потрібно використовувати протягом 48 годин після виготовлення.

Технологія виробництва різних видів маргарину має деякі відмінності, у тому числі за складом. До компонентів м’якого продукту додають кілька видів жирів, а до твердих — лише пару.

Як правильно вибрати та зберігати маргарин?

Перше й найважливіше — цілісність упаковки. Вибирайте бруски, загорнуті у фольгу, так продукт не вбере сторонній запах.

Після того як розгорнете упаковку, огляньте маргарин зовні: він повинен бути одного світлого відтінку, стабільний за структурою й без крапель вологи на поверхні.

Як зрозуміти, що продукт став непридатним?

Якщо ви помітили плісняву на поверхні, якісь грудочки й нерівномірність кольору, а також розшарування бруска, такий продукт краще не використовувати.

Продукт слід зберігати в холодильнику або морозилці за оптимальної температури від -20 до +15 °С. Термін придатності залежно від матеріалу упаковки: 1–2 місяці.

Маргарин має властивість вбирати в себе сторонні запахи, тому його краще зберігати окремо від ароматних продуктів і добре запакувати.

Де купити маргарин у Києві?

В інтернет-гіпермаркеті FOZZY доступна ціна маргарину, масла та інших молочних продуктів в Україні. Ми щодня збираємо, надійно пакуємо та доставляємо продукти по всій країні. Вибирайте зручний спосіб доставки та отримуйте необхідні товари за доступними цінами.

Ми використовуємо файли сookie, щоб ви отримували персоналізований контент.