М`ясо


Доставка свіжого м’яса додому

М’ясо є цінним джерелом білка, вітамінів та амінокислот. З продукту можна приготувати величезну різноманітність основних страв та наваристих супів.

Найважливіше — вибрати свіжий шматок м’яса. На полицях магазинів можна знайти різні частини тушки: спинку, грудинку, шию, субпродукти.

Замовити доставку м’яса додому зручно в інтернет-гіпермаркеті FOZZY. Щодня ми доставляємо ваші замовлення, щоб ви отримували якісні, свіжі та корисні продукти. У нас є доступна ціна на м’ясо в Україні. Купити м’ясо можна, вибравши доставку кур’єром, у містах Одеса, Київ, Рівне, Дніпро, Кременчук та Харків.

Види м’яса

Найпопулярніші види продукту: свинина, яловичина, телятина, баранина та кролик.

  • Свіжу свинину визначають, натиснувши на продукт. Занадто м’яке на дотик означає, що у шматочку досить багато жиру. Якщо шматочок щільніший — у ньому збалансована кількість жирових прошарків та м’яса, саме такий продукт можна придбати без побоювань. Колір — ніжний рожевий.
  • Яловичина не повинна мати сторонніх запахів. Жировий шар щільний і білий. Свіжа яловичина має бути червоного відтінку. Якщо ви помітили жовтизну, це означає, що продукт лежить давно і вже втратив свою харчову цінність. На поверхні продукту не повинно бути сукровичних виділень.
  • Телятину впізнають за характерним молочним запахом. Структура м’яса в хорошому шматку має бути однорідною. За кольором можна визначити і вік бичка: чим темніший відтінок, тим старша була тварина й тим жорсткішим буде готове м’ясо.
  • При виборі баранини звертайте увагу на її колір: вона близька до яловичини, але має більш насичений червоний відтінок. Уважно огляньте частини ребер: якщо суглоби не розвинені, це означає, що перед вами молоде ягня і продукт буде м’яким.
  • Свіжа кролятина має легкий рожевий відтінок. Якщо тушка набула сірого кольору, таке м’ясо вже втратило свою свіжість. Чим темніший рожевий відтінок, тим старшим був кролик. Кролятина при приготуванні стає сухою, тому в ідеалі її потрібно тушкувати у сметанному соусі. Завжди вибирайте тушки із лапками.

Як вибрати гарне м’ясо?

Важливе правило при виборі продукту — беріть шматочки світлого кольору, так м’ясо буде м’яким і соковитим у готовій страві.

Щоб перевірити молоде чи старе м’ясо, відріжте тоненький шматочок і спробуйте його порвати. Молодий продукт легко розривається на волокна.

Крім цього, свіжий шматочок обов’язково має приємний запах і більш щільний на дотик. Спробуйте натиснути на шматочок пальцем — якщо ямка, що утворилася після натискання, швидко зникне, то м'ясо свіже. Якщо запах вам здається підозрілим, краще відкладіть ідею про його придбання. Свіжий продукт завжди пахне приємно.

Коли ви вибираєте м’ясо в магазині чи супермаркеті, насамперед перевірте цілісність упаковки. Важливо, щоб вона була герметичною. Далі зверніть увагу на термін придатності: якщо з якоїсь причини ви берете продукт, у якого термін придатності незабаром закінчиться, краще приготувати його відразу після покупки.

Де замовити м’ясо в Києві?

В інтернет-гіпермаркеті FOZZY на вас чекає великий вибір свіжого м’яса та хороша ціна свинини, яловичини, телятини та кролятини. Вибирайте зручний для вас спосіб доставки — ми доставимо м’ясо в Києві, Одесі, Дніпрі, Харкові, Рівному та Кременчуці. Бережіть свій час, замовляйте онлайн на fozzyshop.ua.

Фільтри

Ми використовуємо файли сookie, щоб ви отримували персоналізований контент.